GY.I.K

A kérdésekre adott válaszokkal segíteni próbálunk az oldal használatában. Természetesen küldhetsz kérdést, illetve telefonálj, ha bármilyen problémád van.  A Tankönyvbolt száma: 74/510-797  Nyitvatartás:  H-P ig 8.00-12.00-ig 13.00-16.00 ig

1.- Az oldalt telefonon keresztül is tudod használni.

Az oldalon a keresőbe kereshetsz a Kiadói kódra, tantárgyakra, szerzőre, keresve is. Ha nem találsz valamit, ..akkor használd a Részletes keresőt. Az oldal használatához nem kell a regisztráció.

2.- Hogyan vásárolhatok?

A vásárlást előre fizetéssel és utánvétellel választhatod, ..intézmények átutalásos számlát is kérhetnek.  A kiszállítás költsége  futárszolgálattal, utánvéttel is 1850ft. Előre fizetésnél választhatod a Simple kártyás fizetési módot, vagy a bankszámlánkra történő utalást. 

( 12071001-00155791-00100007 Tankönyv-ker Kft ). Utánvét esetében értelemszerűen a futárnak fizetsz készpénzben vagy kártyával.

3.- Miért nem enged a rendszer iskolai áron vásárolni?

Az iskolai árat a rendszer akkor generálja, ha a vásárlásod értéke elérte a 20000 ft-ot.  

4.- Mikor kapok automata e-mailt?

Először a sikeres rendelés feladásakor egy Rendelés azonosító ID szám generálódik, és a rendelés állapota új.  Ezt követően üzenetet kapsz, amikor a rendelést felnyitjuk, és akkor a rendelés állapota "Folyamatban van"-ra változik...és végül akkor kapsz üzenetet, amikor a rendelést már átadtuk a kézbesítőnek (futár). Ekkor a rendelést "Teljesített" -re állítjuk át.

5.-Tankönyvcsomagot szeretnék rendelni. Egyenként keresgéljem a tankönyveket az adatbázisban?

Ez nem szükséges. Az "Üzenet" menüpontnál az iskolában megkapott tankönyvlistát küld át mellékletként. Így egyszerre megrendelheted az egész tankönyvcsomagot.