Rólunk

Cégünk általános, közép és felsőoktatási tankönyvek, valamint a szakképzés tankönyveinek árusításával foglalkozik. Vásárolhatnak magánszemélyek és intézmények egyaránt. Webshopunkban mind a 4972 db, jóváhagyott, hivatalos tankönyv megtalálható vagy megrendelhető. Küldj üzenetet, ha valamit nem talász meg,... biztosan segítünk!

A keresővel  címszóra vagy a kiadói kódra (Raktári számra),... illetve ezek töredékére tudsz keresni vagy a szerzőre is! Használd a Kategóriák gombokat vagy a "Speciális keresőt", ha a több szempont szerint keresnél.  Az oldal használata előtt a RÓLUNK menüponton tájékozódj.


Adószámunk: 24338172-2-17

Kedvezményeink:
1.) 20.000 Ft összeghatárig a megrendelt tankönyveket bolti áron árusítjuk. A használtakat természetesen a használt áron, ami az iskolai ár 67%ának felel meg. A fizetés módja lehet előre fizetés vagy utánvét, intézményeknek átutalás. A kiszállítás díja futárszolgálattal  1850 Ft.  A tankönyvre kattintva látható, ..hogy ha CSAK használt kapható az adott tankönyvből. Ilyen esetben mind a három ár azonos

2.) 20.000 és 50.000 Ft között már iskolai áron vásárolhatsz, Regisztrált tankönyvek estében az iskolai ár 20-30% -kal is lehet alacsonyabb, mint a bolti ár. A könyvek mellett általában szerepel az iskolai és a bolti, (új) ár egyaránt. Az iskolai ár automatikusan generálódik az összeghatár elérésekor.  Az Akciós ár olyan tankönyvekre vonatkozik, amelyek vagy újak, vagy jó állapotú használtak,vagy olyan tankönyvek, amelyek már nem beszerezhetőek és felvásárlásokból származnak.

3.) 50.000 Ft feletti vásárlás esetében iskolai áron és a szállítási költség átvállalásával küldjük a könyveket, a fizetés módját egyeztetjük.
 

4.) Akciós könyveink közül választhatsz szórakoztató, ismeretterjesztő és kötelező olvasmányokat, vagy korábban kiadott tankönyveket féláron, vagy még olcsóbban..és ezek között lehetnek jó állapotú használt tankönyvek is. Az akciós tankönyveket csak a készlet erejéig árusítjuk, ..mivel ezek a könyvek már nem beszerezhetőek..és a legtöbbjük felvásárlásokból származik. A használt tankönyveket is csak korlátozottan, ..a felvásárlások függvényében tudjuk árusítani. Erre a rendeléskor legyenek tekintettel. Ha nincsen használt, ..akkor újat ajánlunk.

 5.) A rendelések leadásokor automatikusan generálódó emailekre ne válaszolj! Használd az "üzenet" menüpontot.

  6.) A vásárlást előre fizetéssel és utánvétellel választhatod, ..intézmények átutalásos számlát is kérhetnek.  A kiszállítás költsége  futárszolgálattal, utánvéttel is 1850ft. Előre fizetésnél választhatod a Simple kártyás fizetési módot, vagy a bankszámlánkra történő utalást. 

12071001-00155791-00100007 Tankönyv-ker Kft ). Utánvét esetében értelemszerűen a futárnak fizetsz készpénzben vagy kártyával.
A megrendelt tankönyveket 90%-ban 1 héten belül feladjuk. Szept  hónapban leadott megrendelések teljesítése néhány esetben tovább is elhúzódhat. Nem minden könyv esetében készletkövető a webshop.

Tankönyv-ker Kft

Balog István 30/9379-204 vagy hívd fel az üzletet

7100 Szekszárd Mészáros Lázár u. 7.sz.  TANKÖNYVBOLT 74/510-797